Jus kesihatan 23 jenis herba berkualiti dunia

Jus untuk semua golongan, hidup lebih baik setiap hari….

Bagaimana Jus 23Herba berfungsi? May 31, 2007

JUS 23 Herba berfungsi dan bertindak dengan 4 cara:-

  1. Membuang Racun/Toksin

Setiap hari tanpa disedari makanan dan minuman yang kita ambil mengadungi racun serta menghirup udara yang telah tercemar. Jika ianya tidak dibuang dari tubuh kita lama-kelamaan tubuh kita akan berpenyakit.  Dengan minum Jus 23 Herba ini, segala racun-racun dan toksik didalam tubuh kita akan dikeluarkan akan kita sentiasa sihat dan bertenaga. 

     2.   Menambahkan Zat dalam Badan

Apabila tubuh kita kekurangan zat makanan yg diperlukan maka penyakit mudah menyerang.  Jus Herba mengandungi pelbagai zat makanan yg  perlu bagi menbantu tubuh kita ber fungsi dgn lebihj berkesan serta menambahkan unsur-unsur yg hilang/kurang dari amalan pemakanan kita bagi mengekalkan gaya hidup yang sihat.

     3.  Memperkuat Metabolisma dan Tubuh Badan

Salah satu sebab kita jatuh sakit ialah kerana beberapa bahagian sistem tubuh kita yang terlalu lemah terutamanya sistem ketahanan/antibodi tubuh yang melemah.

Kita mestilah mengambil bahan yang boleh menampung dan memperkuat sistem daya ketahanan diri kita agar tubuh kita dapat beroperasi dengan teratur dan seterusnya menjadikan kita sentiasa sihat.

     4.  Menyeimbang Keperluan Tubuh

Orang yang sihat dapat juga manafaat daripada Jus 23 herba ini.  Di dalam persekitaran yang tercemar, tanpa disedari kita menyedut udara yang tercemar, makanan dan minumam yg mengandungi bahan kimia.  Oleh itu pembersihan dan pengekalan keseimbangan kesihatan tubuh adalah amat diperlukan.  Hanya Jus 23 Herba ini yang dapat melakukannya.

Intro

`

Advertisements
 

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s